torsdag 17 juni 2010

17.05, torsdag igen.

okej, nu är jag på bättre humör. dennis ringde mig nyss, hans röst har man inte hört sens i söndags. så det var underbart! ännu mer underbart är de att han kommer hem imorgon och jag ska hem också. ska bli gött att sova hemma i sin egen säng, egen kudde och täcke.

och det bästa av allt är att somna brevid älskling och vakna upp med honom :)
jag älskar dig!


åååh, finast väl? - ja!

5 kommentarer:

  1. Jag kan inte förstå vad Dennis gör hos dig. Eller den stora frågan är vad du gör hos honom, du kommer bli sårad om någon månad när han har hittat en ny eller tröttnat :) Tro mig, jag vet. Han är inte den typen som klarar av ett seriöst förhållande.

    SvaraRadera
  2. om han inte vore "den typen som klarar av ett seriöst förhållande" hur kommer det sig att han har vart med mig i ett halv år snart? ;) kom tillbaka när du klarar av att skriva vem du är, tönt.

    SvaraRadera
  3. Lilla du, kom inte och gnäll sen när han har lämnat dig! Du borde lyssna mer på vad andra säger om Dennis. Han är allt go och snäll ibörjan av ett förhållande, sen ändras han fort.

    SvaraRadera
  4. Laila Hedströmfredag, juni 18, 2010

    Dennis är den finaste snällaste o mest ödmjuka person som finns, och jag önskar Dennis o Alexsandra lycka till. Sluta o klanka ner på Honom och deras förhållande, kanske ni ska ransaka er själva först, Verkar som ni mest är avundsjuka o har dåligt självförtroende ! Eller för att ni inte har det så bra som de har det <3 skaffa er ett eget liv och en egen pojkvän! Att han som du (Anonym) skriver är go o snäll först men sen ändras kanske beror på att han inte stog ut !!! Jag har fått reda på vem du Anonyma är och tycker det är lågt av dig. Önskar alla en trevlig sommar <3

    SvaraRadera
  5. håller med laila

    SvaraRadera