onsdag 30 mars 2011

kommentarer!

jag visste redan från början att jag skulle få massa skit för tatueringen och massa kommentarer, så bring it on liksom! jag accepterar kommentarerna och sedan skrattar jag åt dom, that's it :)

sen nej, jag ÅNGRAR INTE att jag tatuerade in dennis på handleden :)
och ja, jag är NÖJD med den!

8 kommentarer:

  1. Åh, när ska folk fatta att det är 2011. En tatuering, oh big deal liksom. Not :)
    oj, ett namn.. Det går ju att tatuera över om det nu skulle hända att du i framtiden vill göra det :P

    SvaraRadera
  2. Ja att tatuera över för att man inte var smart nog från början. En tatuering väljer man som ska vara hela livet. och en text e svårare att dölja över om du inte ska ha ett fett, svart armband! (Snyggt! haha)

    SvaraRadera
  3. Alexsandra kommer snart bli kändis, många som lägger sin tid på att kika in på bloggen och skriva massa skit om henne och Dennis. Jag bor i Åmål och ser dom nästan hela tiden, sötare par går inte att hitta =) Jag har känt Dennis i många år.. Jag har aldrig sett han kämpat och vart så go som han är mot Alexsandra =)

    SvaraRadera
  4. Tro mig lilla hjärtat, jag har garanterat känt Dennis längre än dig! Sötare par? Haha!! De va de vidrigaste jag sätt.. Men iof, Alex hittar ingen finare än Dennis, jag vet. Men Dennis har ju abslout tagit bötten skrapet. Kom tillbaka när ni varit ilag ca året UTAN ETT SLUT, då ska jag försöka ändra syn på donnan... De lovar jag! Om ni nu älskar varandra, kämpa ordentligt för det i så fall eller släpp det och gå vidare utan varandra, för eran o alla andras skull... Ha de!

    SvaraRadera
  5. Till dej som kommenterade senast!!!onsdag, mars 30, 2011

    Vad lever du för värld?? Det finns inget förhållande där man inte bråkar!! Vad har ni imot Alexsandra och Dennis??? Om de inte ÄLSKADE varandra så skulle de väl aldrig TATUERA in namnen?????? LEV MED DET OCH SLUTA KLAGA IDIOTER!!!!

    SvaraRadera
  6. åh herre-jävlar säger jag! jag ska nog dra och tatuera in dennis i pannan också ;) då rasar väl helvetet ut :p

    SvaraRadera
  7. Men vad spelar det för roll ?
    det är en tatuering, hennes handled hennes val,
    det är ju inte så att de är din handled, låt dem göra vad dem vill, man tatuerar inte in ett namn på handleden om det inte menas med något..

    avundsjuka eller vad ?
    , syster, du får nog ta och tatuera dennis for life, ;) älskar dig / asw.

    SvaraRadera
  8. Nä jag håller men den anonyma jag (Kom tillbaka när ni varit ilag ca året UTAN ETT SLUT, då ska jag försöka ändra syn på donnan...)
    Det e nog det som stör alla att ni förstört varandra mer eller mindre. Och till (Till dej som kommenterade senast!!!) alla bråkar inte lilla vän, vissa har underbara förhållande. Men jag den anonyma mena då inte att alla har det perfekt. Hon mena ju då att dom gjort slut i blitt ihop så mycket att det e fel o räkna deras tid på det sättet.. Nu det senaste har det vart bättre mellan dom så det e väldigt kul o höra:) Hoppas det fortsätter så nu bara. För det tär ju på er båda när ni ska va ihop o sen va slut o sen hata varann o sen älska varann o en bli ihop. Bråkar ni så bråkarna, ingen anledning te att dumpa varann varje gång. Så vore kul om ni båda kunde bevisa att det kommer funka detta året:)

    SvaraRadera